LIDMAATSCHAP - https://ruttenkomtop.voetbalassist.nl/

LIDMAATSCHAP

LIDMAATSCHAP

Aanmelden als lid kan via het inschrijfformulier. Dit kunt u downloaden en is tevens te verkrijgen bij de ledenadminstratie. Het ingevulde en ondertekende formulier dient ingeleverd te worden bij de ledenadministratie. Een lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van een geheel seizoen. Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per email, dit dient te gebeuren vòòr 15 juni bij de ledenadministratie.

CONTRIBUTIE

De contributie wordt jaarlijks tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld. De huidige contributie bedraagt:

Leeftijd Bedrag Betaalperiode
5 t/m 12 jaar € 27,30 per kwartaal
13 t/m 16 jaar € 30,90 per kwartaal
17 t/m 19 jaar € 41,20 per kwartaal
Senioren € 53,00 per kwartaal
 

R.K.O. doet mee aan de "meedoenregeling" van de gemeente Noordoostpolder. Deze regeling maakt het mogelijk dat jongeren uit gezinnen met een laag inkomen met korting, danwel gratis kunnen sporten. Voor meer informatie klik hier. 

KLEDING

De vereniging stelt wedstrijdkleding (shirt, broekje, kousen) en een voetbaltas in bruikleen beschikbaar, deze zijn gesponsord door diverse sponsoren.  De kleding dient tijdens de wedstrijden gedragen te worden. De leider van het team heeft deze in beheer. Voetbalschoenen, scheenbeschermers en trainingskleding dienen zelf aangeschaft te worden. 

VRIJWILLIGERSBELEID 

Naast contributiebetaling verwachten wij van (ouders/verzorgers van) onze leden dat zij een bijdrage leveren aan het verenigingsgebeuren. Zonder vrijwilligers kan de vereniging namelijk niet draaiende gehouden worden. Op het inschrijfformulier kun je aangeven wat je zou kunnen doen voor de vereniging. 

VRAGEN?

Heb je verder nog informatie nodig? Neem gerust contact op met de ledenadministratie!

CONTACTGEGEVENS LEDENADMINISTRATIE

Anneke Klijnstra
Lavendel 6
8313 BB Rutten
rko-ledenadministratie@gmail.com
T 0527 262920
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!